Aceasta este rasa de caine compatibila cu zodia ta - III


Scorpion: Pitbull

Scorpionul este o adevarata forta a naturii; un Scorpion nu intra niciodata pe jumatate in nimic. Sunt ingeniosi, curajosi si pasionati. Numai un caine cu cantitati egale din aceste trasaturi ar putea sa se potriveasca bine cu un Scorpion. „O persoana puternica isi doreste un caine puternic”, spune Shafiroff, motiv pentru care recomanda Bloodhound, Bull Mastiff, Golden Retriever (una dintre cele mai inteligente rase de caini) si Pitbull pentru un Scorpion. Unele dintre aceste rase pot fi intimidante, mai ales daca nu stiti prea multe despre ele, dar sunt si foarte dulci. Shafiroff reitereaza zicala populara: „Nu exista caini rai, exista proprietari rai”. Unii dintre acesti caini sunt mai imprevizibili decat altii, dar un Scorpion se poate descurca cu siguranta.

Sagetator: Russell Terrier

Acest semn este intotdeauna sufletul petrecerii. Rasul lor este contagios si toata lumea vrea sa fie in preajma lor. Le place sa calatoreasca si sa impartaseasca comportamentul lor pozitiv cu lumea. Unele rase de caini care imita acest tip de personalitate includ Boston Terrier, Bulldog Francez, Russell Terrier si Shih Tzu. Acesti caini sunt amuzanti, stiu sa te faca sa razi si se pot adapta foarte bine la situatii noi. Deci, daca un Sagetator decide ca este timpul sa-si gaseasca urmatoarea aventura, acesti caini sunt potriviti.

Capricorn: Shiba Inu

Capricornii sunt oameni puternici si de incredere. Ei tind sa fie rezervati si au o mare apreciere pentru disciplina. Genul de caine care s-ar potrivi cel mai bine unui Capricorn este unul care are o atitudine calma si nu este zgomotos sau agitat. Un caine extrem de energic ar fi probabil prea impozant pentru un Capricorn. Shafiroff sugereaza Belgian Sheepdog, Shar Pei, Pekingese, Rhodesian Ridgeback si Shiba Inu. „Oamenii tind sa-l descrie pe Shiba Inu drept independent”, spune activistul pentru drepturile animalelor. Potrivire perfecta!

Varsator: Labrador Retriever

Varsatorul este unic printre semne. Sunt extrem de originali, inteligenti, independenti si umanitari. Deci, cainii care ies in evidenta ar atrage imediat un Varsator si invers. Rasele de caini care s-ar potrivi acestui semn includ Labrador Retriever, Lhasa Apso, Collie, Havanese si Poodle.

Pesti: Saint Bernard

Cel mai imaginativ si sensibil semn necesita cel mai curios, mai luminos si mai bun caine. Fie ca este vorba de afectiunea profunda a unui maltez sau a unui St. Bernard sau de inteligenta unui Cocker Spaniel, Pestii au nevoie de un caine caruia ii place sa se alinte. Iubirea dintre un Peste si cainele sau va fi intensa, deoarece Pestii isi dau intotdeauna toata inima pentru tot ceea ce le pasa. Dar amintiti-va, desi aceste rase sugerate pentru personalitatea dvs. va pot ajuta sa va ghidati catre partenerul patruped ideal, personalitatea cainelui este cea mai importanta. „Un amestec este in regula”, insista Shafiroff. „Nu ai nevoie de rasa pura. Desigur, exista grupuri de adoptie care se ocupa doar de rase pure ”. Sugestia ei personala? „Doar adopta cainele!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu