Aceasta este rasa de caine compatibila cu zodia ta - II


Rac: Rottweiler

Racii sunt extrem de orientati spre familie si iau foarte in serios relatiile familiale. Loialitatea suprema este de cea mai mare importanta pentru un Rac. De aceea, Shafiroff spune ca Bulldog-ii si Rottweiler-ii sunt caini de familie grozavi, mai ales daca aveti un Rac in casa. Majoritatea oamenilor au imaginea unui Golden Retriever in minte atunci cand se gandesc la un caine bun pentru familie, dar in ciuda reputatiei lor nedrepte, Rottweiler-ii pot fi de fapt foarte dulci si iubitori. Mai mult decat atat, sunt caini de paza excelenti, ceea ce ar fi important pentru un Rac, deoarece acest semn doreste intotdeauna sa-i protejeze pe cei dragi. Shafiroff insasi a pastrat un Rottweiler si remarca cat de puternica a fost legatura de familie a cainelui, Bella, cu sotul. „Sotul meu o punea pe Bella chiar in masina si Bella statea pe scaunul meu, pe scaunul din fata si se comporta exact ca o sotie”, isi aminteste razand activistul pentru animale. Desi sensibil, acest semn isi poate schimba relativ repede dispozitia, motiv pentru care Chow Chow si Chihuahua pot face potriviri bune. Aceste rase de caini pot fi cu siguranta iubitoare, dar sunt adesea pretentioase cu cine formeaza legaturi - la fel ca un Rac.

Leu: Pug

Leul este un semn care are nevoie de un caine care sa aiba farmec si pozitivitate in mod egal. In ceea ce priveste compatibilitatea zodiacala, rase optimiste si active precum Cairn Terrier (cum ar fi Toto din Vrajitorul din Oz), Dachshund, Pomeranian si Pug s-ar descurca bine cu un Leu - ganditi-va doar la toate pretioasele fotografii care ar fi facute. Aceste rase sunt iubitoare de distractie si au nevoie de un proprietar care sa fie la fel de fericit si entuziasmat ca si ei! De asemenea, ati putea obtine un caine de rasa mixta care are trasaturi ale acestor rase adorabile.

Fecioara: Pointer

Nu este de mirare ca Shafiroff a atribuit mai multe rase de caini de lucru Fecioarei: Border Collie, Greyhound, Pointer, Shetland Sheepdog si Spanish Waterdog. Intotdeauna semnul analitic, muncitor si hotarat, Fecioara ar aprecia un caine care isi reflecta propriile valori. Dar atat Fecioara cat si aceste rase de caini inseamna mai mult decat productivitate. „Consider ca si Fecioarele sunt foarte sensibile”, spune ea. Aceste sensibilitati nu sunt neaparat afisate. Uneori oamenii sunt foarte sensibili, dar mascheaza asta, asa cum ar putea acesti caini. ” Acesta este motivul pentru care este important sa petreceti timpul adecvat cu un caine inainte de a-l adopta oficial. Ai nevoie de caini mai adorabili in viata ta? Uita-te la aceste rase adorabile de caini albi si negri.

Balanta: Newfoundland

Balanta este unul dintre cele mai blande semne. Acest semn iubeste echilibrul si armonia, motiv pentru care ar beneficia de o relatie cu un caine usor de intretinut si plin de dragoste. In timp ce unii oameni se tem de cainii mai mari, cainii mari se pot dovedi de fapt mai calzi si mai blandi decat cei mai mici. Newfoundland este exemplul perfect. Un mascul crescut poate cantari pana la 80 kg sau mai mult, dar orice expert in caini va va spune ca acesti caini sunt in intregime alcatuiti din dulceata si devotament. Potrivit lui Shafiroff, alte rase de caini pe care le-ar putea placea Balanta sunt Bernese Mountain Dog si Siberian Husky (haide, cui nu ii place sa se lipeasca de un husky si sa priveasca imagini dragute cu ei? Mai ales cu cei cu ochi albastri!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu