Aceasta este rasa de caine compatibila cu zodia ta - I


Cele mai bune prietenii se fac atunci cand fiecare semn zodiacal adopta un caine care sa se potriveasca cu personalitatea lor. Iata ce sa stiti despre semnele zodiacale si care rase canine sunt perfect compatibile pentru fiecare.

Semne zodiacale ca si caini: ce pui se potrivesc personalitatii tale?

Cainii sunt creaturi pretioase care ne ofera iubire infinita si loialitate. De asemenea, au trasaturi fizice, emotionale si intelectuale unice. Cainii cu parul cret au onduleuri minunate in blana lor, cainii calmi tind sa aiba personalitati usoare si exista chiar caini care se inteleg cu pisicile - dar stiati ca exista anumite rase de caini care sunt cele mai compatibile cu semnele zodiacale specifice?

Daca intentionati sa adoptati un caine in curand si sunteti in ton cu semnul dvs. zodiacal, este bine sa aflati ce tip de rasa de caini se potriveste cel mai bine personalitatii si casei dvs. Fiecare semn are trasaturi definitorii diferite, deci este mai bine sa examinati semnele zodiacale ca si caini pentru compatibilitate. Activistul pentru animale si ambasadorul American Humane Society, Jean Shafiroff, are un raspuns simplu la aceasta intrebare: „Ei trebuie sa se inteleaga”, spune ea, „si asta se poate intampla in timp, dar trebuie sa se inteleaga unul pe celalalt . In general, oamenilor le plac alti oameni care sunt similari [cu ei insisi] si asta este valabil si pentru animale. Le plac animalele cu care se pot conecta. ” Daca sunteti in cautarea unui mic BFF, verificati cele mai loiale rase de caini care va vor ramane intotdeauna alaturi.

Sa aruncam o privire la care rase dragute de caini sunt cele mai compatibile cu semnul dvs. zodiacal - potriviri scrise cu adevarat in stele!

Berbec: Ciobanesc german

Berbecul este un semn foarte puternic, care poseda si calitati extraordinare de conducere. Prin urmare, un Berbec ar prefera probabil o rasa de caine care reflecta aceste caracteristici si este capabila sa le urmeze exemplul. Astfel de rase, conform lui Shafiroff, includ, dar nu se limiteaza la, ciobanesc german, Doberman Pinscher si Weimaraner. Fapt amuzant: Weimaraner este, de asemenea, una dintre cele mai rapide rase de caini din lume.

Taur: Boxer

Taurul este un semn loial si de incredere care prefera lucrurile mai fine din viata. In timp ce gasirea unei rase de caini care este loiala este o sarcina relativ simpla, exista anumite rase de caini care sunt considerate mai regale. Shafiroff recomanda rase precum Boxer, Cavalier King Charles Spaniel si Great Dane (una dintre cele mai mari rase de caini din lume) pentru acest semn.

Gemeni: Bichon Frise

Unele persoane se potrivesc cel mai bine cu rase canine calme, in timp ce altele sunt mai confortabile in jurul cainilor plini de energie si curiozitate. Gemenii ar prefera probabil acest ultim tip de caine, deoarece oamenii sub acest semn sunt ei insisi curiosi si iubesc sa incerce lucruri noi. Unele rase de caini care impartasesc acest spirit includ Bearded Collie, Bichon Frise si caine de apa portughez. Acesti caini foarte activi si energici vor fi intotdeauna gata pentru o noua aventura. Nu uitati sa verificati care sunt unele dintre cele mai dragute rase de caini albi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu