Sase rase de caini foarte usor de antrenat - Partea II


Border Collie

Premiati pentru instinctul si abilitatile sale de lucru, cainii din rasa Border Collie sunt considerati cei mai inteligenti si mai usor de antrenati caini. Ei au o multime de energie si iubesc sa munceasca, astfel ca au nevoie de proprietari care sa ii pastrezi ocupati si sa le ofere multe exercitii pentru a ii stimula. Acesti caini se dezvolta foarte mult pe partea de agilitate si ascultare.


Pudle

Cainii din rasa Pudle sunt foarte inteligenti si ascultatori, astfel incat, in general, acestia sunt usor de antrenat.

Schnauzer mic

Afectiv si inteligent, un Schnauzer ar putea fi un caine dintr-o rasa foarte buna, daca cautati un prieten necuvantator mic cu patru picioare. Acesti caini sunt in general usor de antrenat daca folositi abordarea potrivita. Cu toate acestea, pot fi putin salbatici la inceput, de aceea necesita o persoana increzatoare, care sa isi asume responsabilitatea si sa fie in concordanta cu formarea bazata pe recompense.

Labrador Retriever

Labradorii sunt intotdeauna dornici sa se faca placuti de proprietarii lor, astfel incat pregatirea vine in mod natural la aceasta rasa mult iubita. Ei sunt usor de antrenat si tind sa socializeze bine cu oamenii dar si cu alti caini. Sunt o rasa foarte motivata, astfel incat acest lucru poate ajuta la antrenamente, dar este foarte important sa urmariti cantitatea si tipul de antrenamente pentru a ii mentine in cea mai buna forma.

Ciobanesc German

Ciobanestii germani sunt pregatiti sa fie antrenati, dornici sa isi multumeasca proprietarii si sunt foarte motivati. Acestia invata foarte repede tot ce le aratati si sunt exceptional de loiali, acestea fiind si motivele pentru care sunt deseori folositi ca si caini pentru politisti.

Bearded Collie

Folositi in mod traditional pentru bovinele si oile de crescatorie de la granitele Scotiei, Bearded Collie este un caine receptiv, inteligent si foarte muncitor. Ei sunt caini ce pot fi foarte bine antrenati si sunt dispusi sa fie caini atat de familie cat si potriviti pentru munca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu