Semne ca pisica chiar va iubeste

V-ati intrebat vreodata daca pisica dvs va iubeste? Pisicile isi exprima dragostea pentru proprietarii lor intr-o multime de moduri. Unele dintre aceste moduri pot fi evidente si sigur le-ati observat, insa alte semne ale afectiunii lor au o semnificatie ascunsa. Asadar va prezentam in continuare cateva semne care este posibil sa arate ca pisica va iubeste:
Pisica iti aduce „cadouri” – acest lucru nu este pentru cei slabi de inima, cand pisica ucide o pasare sau un alt animal si vi-l aduce, atunci in mintea ei este ca v-a adus un cadou. Pisicile sunt vanatori din nastere astfel incat atunci cand iti fac daruri incearca de fapt sa iti arate ce iti pot „oferi”.

Pisica iti va arata burta lor – la fel ca majoritatea animalelor,  nici pisicile nu iti arata burta foarte usor, daca aceasta se restogoleste atunci cand esti in preajma ei, inseamna ca se simte confortabil in jurul tau. Si nu numai acest lucru, ele sunt fara aparare atunci cand stau pe spate, asadar inseamna ca se simt in siguranta cu dvs.

Muscaturi din afectiune...speram ca nu foarte dureroase – cand pisica se joaca si te musca va arata de fapt afectiunea ei. Muscaturile facute din afectiune nu produc vatamari corporale ci doar te gadila.

Va urmeaza oriunde ati fi – pisicile persista adesea in jurul proprietariilor si de cele mai multe ori se plimba numai printre picioarele dvs. Face acest lucru pentru ca vrea sa fie cat mai aproape de dvs.

Spasme ale cozii – coada unei pisici este ca un senzor, cu fiecare miscare a ei ilustreaza sentimentele animalului. Daca pisica dvs isi misca coada in jurul tau cu siguranta iti arata afectiunea ei.

Cand pisica toarce – cu totii stim ca pisicile torc atunci cand sunt fericite. Daca pisica dvs toarce de cate ori ii oferiti putina atentie este un semn clar ca are sentimente speciale pentru dvs.


Contactul cu ochii – atunci cand aveti contact indelungat ochi in ochi cu o pisica atunci cu siguranta ele au incredere in dvs si va cunosc foarte bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu