Lucruri care ne plac si care nu ne plac la pisicile noastre


Cum poate ceva atat de dulce si dragastos sa fie uneori atat de enervant, obositor si iritant?

Bine ati venit in lumea pisicilor. Le iubim, le uram. Le imbratisam si le toleram.

In baza varietatilor nesfarsite de mancare pentru pisici, asternuturi, jucarii si accesorii, ar trebui sa consideram ca lumea este plina de iubitor de pisici. Personal, nu pot spune ca le iubesc, insa detin doua pisici de foarte multi ani.

Acum aceste pisici sunt la fel de dulci ca o placinta de mere, iar imediat se pot transforma in niste adevarati Diavoli Tasmanieni. Incerc sa le iubesc, dar imi incearca rabdarea zilnic. Totusi, haideti sa vedem ce anume ne place si ce nula pisici.


Pisicile sunt atat de linistite

Cel putin jumatate din timp, pisicile sunt foarte linistite. Cauta in permanenta locuri unde pot trage un pui rapid de somn. Pot fi atat de calme si de blande. Am mentionat totusi ca acest lucru se intampla doar in jumatate din timp?

Pisicile pot fi niste tovarasi foarte buni

Pisicile pot fi o companie minunata atat pentru oameni cat si pentru alte animale de companie. Si acest lucru este un mesaj grozav pentru oameni: doar pentru ca suntem diferiti nu inseamna ca nu ne putem intelege.

Pisicile nu necesita multa ingrijire

Nu puteti lasa un caine singur pentru mai multe zile, insa pisicile sunt foarte ok cu acest lucru. Este suficient sa le lasati cateva boluri cu apa si mancare si este perfect pentru ele.

Pisicile sunt mofturoase

Pisicile sunt fericite, apoi sunt triste. Mangaie-ma acum, nu ma mai mangaia. Joaca-te cu mine, lasa-ma in pace. Dragostea pe care o ofera este numai atunci cand vor ele.

Pisicile sunt lenese

Poate sunt doar gelos, insa pisicile sunt complet lenese. Nu le pasa despre ce se intampla in lume, faptul ca este poluare sau un asteroid poate lovi planeta. Nu, pisicile nu a nicio grija – pana cand vine vorba de ora cinei. In acel moment, este clar ca ele cred ca lumea se invarte in jurul lor.

Pisicile sunt mult prea curioase

Un om intelept a spus odata, curiozitatea a ucis pisica. Pisicile sunt atat de curioase si vor sa exploreze fiecare lucru cat de mic. Uneori asta inseamna sa dea ceva de pe masa jos cu labuta doar ca sa se poata juca. Va puteti astepta sa gasiti orice obiect din casa pe jos, daca pisica a fost cumva curioasa.

Pisicile sunt atat de dragute

Pisicile sunt foarte dragute si cu siguranta tuturor oamenilor le place asta. Binenteles, pisoiasii mici sunt cei mai draguti si ne fac sa ne indragostim pe loc.

Pisicile se amuza usor

Pisicile vor sa credem ca nu sunt atat de destepte. Dovezile se vad atunci cand incep sa urmareasca laserul prin toata camera. Pisicile pot actiona prost, dar chiar nu sunt asa.

Litiera miroase urat

Litiera chiar miroase urat, insa pisicilor nu le pasa. Ele doar asteapta sa o schimbi si sa o speli pentru a ramane curata, cat timp ele se distreaza prin casa. Cu siguranta, cel mai neplacut lucru atunci cand ai o pisica este litiera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu