Motive pentru a avea un animal de companie

Dupa ce am avut un caine aproape toata viata mea, as putea sfatui orice potential doritor ca un caine are si parti foarte bune si placute dar si mai putin bune. Totusi partile negative cu siguranta nu sunt suficiente pentru a va descuraja. Asadar, in continuare amintim cateva motive pentru care merita sa ne luam un caine in grija.

Iti ofera o stare calma
Pe langa aspectul sau dragut, un caine va poate calma atunci cand aveti o stare mai agitata. Numai privind la catelul dvs dragut va veti calma starea de nervozitate. 

Un animal de companie poate fi o perna buna
Daca va asezati cu grija pentru a nu il incomoda, un animal de companie poate fi o perna excelenta. Este foarte confortabil sa te ghemuiesti langa el.

Este distractiv
Lasand la o parte perna de mai sus, animalele de companie sunt foarte distractive, fiind niste parteneri de joaca foarte buni.

Pot fi foarte folositori
De asemenea, animalele de companie pot sa fie de foarte mare ajutor.  Pot fi lasati sa pazeasca casa, curtea sau sa va avertizeze atunci cand se apropie cineva.

Te tine in siguranta
Cand ne referim la siguranta, cainii pot face multe lucruri. Un caine are in ADN-ul sau instinctul de protectie, astfel incat atunci cand va fi necesar acestia vor incerca sa va apere.

Un animale de companie poate sa te distreze
Un caine este un animal plin de viata care este pus pe joaca si distractie in cea mai mare parte a timpului.

Cainii te pot ajuta sa iti faci prieteni noi
Ca toate celelalte animale de companie, cainii te pot ajuta sa iti faci prieteni. Nu exista un loc mai bun pentru a lega noi prietenii decat un parc unde plimbi cainele sau o clinica veterinara unde toti cei care avem un animal de companie trebuie sa mergem.

Un caine nu cere multe
Cainii cu siguranta nu cer multe lucruri. In afara de un loc calduros si putina atentie nu va fi nevoie de altceva. Asadar, de ce nu va luati si dvs un prieten necuvantator?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu