Primavara pentru pisici - Partea I

Primavara pentru pisici 


Primavara este foarte aproape din punct de vedere calendaristic, chiar daca temperaturile exterioare sunt deja cele specifice acestui anotimp. O data cu venirea zilelor calde, pisicile, la fel ca si insotitorii lor umani doresc sa iasa din casa si sa stea la soare. Astfel cateva semne pe care le puteti observa la pisicile dvs atunci cand se schimba anotimpul ar fi urmatoarele:

Se trezeste de dimineata – cu vremea calda, pisica dvs nu va dori sa va mai foloseasca ca pe un cuptor uman. Acest lucru inseamna ca se va trezi mai devreme si va veni imediat in camera dvs pentru a va juca impreuna. Este un lucru natural si din pacat pentru dvs nu exista niciun buton de amanare.

Puteti rezolva insa aceasta problema daca seara, inainte ca pisica sa se culce, va jucati cu ea si o puneti sa faca efort. Astfel va obosi si va avea un somn adanc pana dimineata.

Cauta soarele – in timpul iernii, lumina soarelui este minima si indirect, astfel pisica dvs de cele mai multe ori vrea sa se odihneasca alaturi de dvs, pentru a isi mentine temperatura corpului la un nivel confortabil. Odata cu incalzirea vremii si cresterea in intensitate a soarelui, pisica va cauta intotdeauna un loc unde razele acestuia ajung.


Sta lipita de fereastra – atunci cand este frig afara si atmosfera este una mohorata, pisica nu are ce sa vada pe geam. Acum insa, cand totul prinde viata, este posibil sa nu mai reusiti sa luati pisica din dreptul ferestrelor. Va sta acolo pentru ca este soare si cald si pentru ca poate observa pasari, insecte, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu