Cum scoatem parul animalelor de companie din casa - I

Daca aveti animale de companie, stiti deja cat de frustrant poate fi parul acestora. De exemplu, pisicile mele lasa par peste tot. Folosesc un aspirator performant, substante de curatenie foarte bune insa de fiecare data cand ma intorc acasa mereu gasesc fire de par pe jos, pe canapea sau pe haine.

Un sondaj facut cu ajutorul iubitorilor de animale de companie pentru a gasi cele mai eficiente modalitati de a inlatura parul de animale a rezultat ca peste 72% dintre respondenti au o problema cu parul animalelor in casa si vietile lor. Nu exista o solutie magica pentru acest lucru, insa am scris pentru dvs, cei care iubiti animalele de companie, cateva sfaturi practice care va pot ajuta. Am grupat toate acestea pe anumite locatii specifice, astfel:

In casa – majoritatea celor care au raspuns sondajului nostru au spus ca folosesc aspiratorul, schimba filtrele de aer si patul.
  • Filtre de aer: asigurati-va ca schimbati filtrele constant;
  • Patul: schimbati asternuturile saptamanal si folositi o patura sau o cuvertura care poate fi usor spalata.
  • Podele: tipul cel mai bun de podea care poate face fata parului de animale cel mai bine este cea formata din lemn de esenta tare. Covorul este cea mai mare problema pentru cei care detin un animal de companie.
  • Matura si aspiratorul: sunt persoane care spun ca maturile din cauciuc au rezultate foarte bune, deoarece aduna aproape tot parul ca intr-o minge ce este apoi aspirata foarte usor.
  • Incaltamintea cu talpa de cauciuc: sunt persoane ca talpa de cauciuc este foarte utila pentru cei care au scari imbracate in covor, pentru ca aduna cu usurinta firele de par.
  • Mopul umed: pare sa fie o metoda care functioneaza foarte bine pe gresia umeda.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu