Cum faceti un animal de companie sa simta ca este sarbatoare?

Multe familii considera animalele de companie ca fiind o parte a familiei, asa ca atunci cand vorbim despre obiceiurile de Craciun acestea cu siguranta vor include si prietenii necuvantatori. Acest lucru poate fi dificil, cu anumite animale, dar in general exista modalitati simple de a le face sa ia parte la obiceiurile dvs.

Faceti un ornament cu imaginea animalului pe ea. Faceti o fotografie animalului dvs si puneti-o intr-o mini-rama foto dupa care cu ajutorul unui carlig o puteti atarna in bradul de Craciun. In timpul sezonului cu siguranta veti gasi in magazinele de specialitate mici decoratiuni pe sa puteti pune poza.
Includeti animale in fotografiile de familie. Atunci cand faceti fotografii, nu uitati sa includeti si animalele din casa dvs in ele. Acest lucru va arata ca animalul reprezinta o parte din familia dvs.

Ajutati-le sa para mai festive. De exemplu, puteti pune in jurul labutei cainelui dvs o panglica rosie sau de ce nu in jurul acvariului, daca detineti pesti. Aceste mici lucruri sunt foarte usor de realizat si sunt decorative.

Oferiti animalelor dvs de companie un cadou. In timp ce toata lumea deschide cadourile de sub bradul de Craciun, de obicei acestea se uita doar. Asadar, luati si animalului dvs un mic cadou, de exemplu un os pentru caine sau o jucarie pentru pisica. De asemenea, este distractiv sa ii lasati sa incerce sa isi desfaca singuri cadoul.

Jucati-va cu animalele dvs in preajma sarbatorilor. Atunci cand ninge de exemplu, luati cainele afara la joaca si jucati-va impreuna in zapada. Sau daca nu este posibil, macar petreceti cateva minute in casa, cu animalul dvs si jucati-va cu el.

Avertismente
-Nu puneti niciun décor intr-o cusca daca animalele o pot manca, deoarece se pot ineca sau otravi, iar de sarbatori medicul veterinar este ultimul loc unde v-ati dori sa mergeti.
- Daca cu animalul dvs se vor juca si copii mici, asigurati-va ca stiu cum sa se comporte cu acestea si nu ii vor face rau involuntar.
- Daca ambalati un cadou pentru animalul dvs atunci asigurati-va ca ambalajul nu are niciun element care poate fi inghitit.
- Daca doriti sa faceti fotografii, interesati-va inainte ca animalul dvs sa nu fie sensibil la lumina blitzului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu