Ashleigh Butler si cainele Pudsey au castigat Britain`s Got Talent!

Psy a spus ca va renunta sa mai cante melodia Gangman Style la finalul anului 2012. Chiar si asa se pare ca melodia inca este in gandul multor persoane.

Castigatorii Britain`s Got Talent, Ashleigh si cainele pe care il antreneaza, Pudsey, au facut un adevarat spectacol in finala dansand pe melodia lui Psy.

Ashleigh si pretiosul ei caine au sosit pe covorul rosu inainte de eveniment, antrenoarea fiind imbracata intr-o rochie alba pana la genunchi cu un model negru imprimat. A aratat foarte bine cu parul ei voluminos si cu ochii accentuati printr-un simplu machiaj negru.


Prestatia lui Pudsey a fost impresionanta, acesta dansand doar pe picioarele din spate in timp ce privirea adorabila era indreptata spre Ashleigh.

Mai tarziu, castigatoarea Britain`s Got Talent s-a schimbat pentru o noua reprezentatie de excepetie alaturi de cainele ei Pudsey. A purtat o pereche de pantaloni scurti stralucitori, potriviti cu papionul, si o camasa alba cu un sacou. Pantofii erau negru cu alb si se potriveau perfect cu jacheta si camasa ei.

In prezent se pare ca popularitatea celor doi a crescut foarte mult – Simon Cowell si-a planificat sa realizeze un film despre cei doi si dansul lor.

Mogulul in lumea muzicala, compania Syco Entertainment, lucreaza cu Vertigo Films pentru a produce incepand cu aceasta primvara Pudsey: Filmul.
Vertigo a mai creat StreetDance 3D unde au aparut fostii concurenti de la Britain`s Got Talent Diversity si George Samspon.

Ashleigh si proprietarul lui Pudsey au declarat pentru Screen: “Acesta este un pas extrem de important!”.
Rupert Presten de Vertigo a adaugat: “Suntem incantati sa dezvoltam aceasta idee impreuna cu Syco sa il aducem pe Pudsey pe marele ecran!”

Se pare ca filmul va fi lansat in perioada Craciunului in acest an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu