Petreceti primavara impreuna cu cainele dvs

Primavara se apropie cu pasi repede, asadar este momentul sa incepem sa discutam si despre acest lucru. Primavara este cu siguranta cel mai bun sezon al anului in care va puteti petrece ceva timp cu cainele dvs in aer liber. Nu este nici prea rece, nici prea cald, si vine imediat dupa iarna, anotimp pe care majoritatea il petrecem in mare parte in interior. Exista o multitudine de activitati distractive in aer liber, care pot fi facute doar primavara, si multe altele totusi, care se pot face pe tot parcursul anului, insa primavara este cea mai potrivita. Foarte important, de asemenea, este si faptul ca ar trebui sa mergeti la un consult la cabinetul veterinar atunci cand sezonul se schimba, pentru a fi siguri ca animalul dvs este perfect sanatos. 

Cainii sunt la fel ca oamenii, au nevoie de efort fizic pentru a ramane sanatosi. Daca iesiti cu cainele zi de zi la plimbari lungi prin jurul blocului poate deveni pentru dvs destul de obositor si plictisitor, astfel este posibil sa va ganditi sa condimentati plimbarile schimband zona. Daca aveti posibilitatea sa mergeti intr-o excursie la munte, atunci o drumetie este o schimbare foarte frumoasa de peisaj si de  cele mai multe ori un antrenament mai dificil din punct de vedere fizic pentru dvs si pentru caine. Insa inainte de a alege un traseu sa va interesati daca cainele poate parcurge acel traseu.

O alta alternativa la plimbarile din jurul blocului sunt parcurile sau parcurile special amenajate pentru caini. Acest lucru poate fi foarte distractiv pentru caine dar si pentru dvs. Cainele dvs se poate juca cu alti caini, poate sa isi consume energia fara ca dvs sa obositi. Veti primi, de asemenea, sansa de a intalni alti iubitori de caini, asadar poate fi o activitate sociala foarte frumoasa si pentru dvs. Inainte de a merge in parcul amenajat pentru caini interesati-va de regulile existente, de exemplu daca este nevoie sa tineti cainele in lesa sau nu, sau cum anume sa procedati cu excrementele cainelui.

Lumea devine din ce in ce mai iubitoare cu animalele de companie, iar cu un pic de inventivitate, puteti gasi o multime de locuri minunate pentru a va plimba cainele. Intalniti si ramaneti in legatura cu alti proprietari de caini si poate veti lega chiar si prietenii frumoase. Toate acestea fiind foarte usor de obtinut daca decideti ca este momentul sa parasiti din cand in cand zona din jurul blocului dvs, atunci cand iesiti cu cainele la plimbare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu