Un om s-a reintalnit cu cainele sau dupa 10 ani!

Dupa aproximativ 10 ani de cand si-a pierdut cel mai bun prieten, catelusa Ginger, intr-un divort, Jamie Carpentier a gasit-o intr-un adapost pentru animale. De acolo a reusit sa o adopte pentru a doua oara.

Jamie Carpentier, a spus "fara caini de acum incolo" dupa ce boxerul sau a murit in Ajunul Craciunului. Dar in luna Ianuarie, navigand pe un website a gasit din intamplare a gasit un anunt in care o catelusa pe nume Ginger, in varsta de 13 ani, era oferita spre adoptie.


Pe acel site nu existau fotografii ale cainelui, dar in descriere el a citit: "Am cele mai lungi urechi si cea mai mare inima decat orice alt caine veti intalni vreodata. Sunt o catelusa mai mare dar inca am foarte multa viata in mine"

"Nu poate fi ea", a povestit Jamie in Nashua Telegraph, "a trecut prea mult timp".

Jamie si-a pierdut catelusa Ginger in varsta de 3 ani, in anul 2003 atunci cand a divortat de sotia sa. Atunci, fara ca Jamie sa stie, fosta lui sotie a dat cainele unui adapost, de unde a fost adoptat de o familie.

Dar in Octombrie, dupa aproape 10 ani, familia a inapoiat-o pe Ginger adapostului de caini deoarece nu mai puteau sa aiba grija de ea.

Curios daca cainele din anunt ar putea fi chiar Ginger al sau, Jamie Carpentier a trimis un e-mail catre Humane Society pentru a cere o fotografie a cainelui. El a comparat fotografiile de la adapost cu cele pe care le avea cu Ginger de acum 10 ani si a observat unele semne distincte identice, semne care i-au confirmat ca este tot cainele lui pierdut.

Jamie a visitat adapostul pentru caini pe 21 Ianuarie, iar Ginger imediat l-a recunoscut.
"Ea mi-a auzit vocea. Am mers catre ea si atunci a sarit sa ma pupe. Stia cine sunt deoarece mi-a recunoscut vocea" a spus Jamie.

Dupa acest episod emotionant, Jamie Carpentier si-a schimbat politica de fara caini, si impreuna cu logodnica si fiica sa au adoptat-o pe Ginger din nou.

"Ea va locui cu mine pana la sfarsit" a declarant Jamie Carpentier la ABC. "Vreau doar sa fie fericita si sa aiba o viata frumoasa".

Urmariti in continuare un filmulet de la reuniunea lui Jamie cu Ginger:


Sursa: http://www.mnn.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu